Orthopedische Sport voetbedden

Sporten kan blessures geven. En soms komen die blessures door het sporten op de verkeerde schoenen of geven de schoenen niet voldoende of de juiste steun. Als u met blessures bij ons komt gaan we onderzoeken waar uw klachten vandaan komen en hoe we die zouden kunnen oplossen.

Het onderzoek bestaat uit een blauwdruk van beide voeten om de drukpunten van de voeten goed te kunnen zien. Daarnaast wordt de beweeglijkheid van de voeten tot en met de heupen bekeken. Vervolgens kunt u op de loopband een video laten maken die we later samen zullen analyseren. Zo kunt u zelf ook zien hoe u beweegt.
Al deze informatie zorgt ervoor dat we een weloverwogen keuze kunnen maken wat betreft de inlay en of de schoenen.

Belangrijk is ook altijd uw gedragen sportschoenen mee te nemen. Deze bekijken we op slijtage en bouw. Want het kan best zijn dat een ander merk of uitvoering al veel problemen wegneemt. Elke schoen heeft namelijk zijn eigen functie. Als een schoen al een bepaalde functie heeft dan moet je die functie niet ook nog eens in de inlay maken. De schoen en de inlay moeten samen werken.

Orthopedische voetbedden worden dus gemaakt in combinatie met de gekozen sportschoen. Of dit nu voor de hardloper, de tennisser, badmintonner, basketballer, voetballer of gewoon de wandelaar is. 

Ook deze aanpassingen kan worden vergoed indien voorgeschreven worden door huisarts, sport med. advies centrum of specialist. Of het vergoed wordt hangt af van uw verzekering. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar.

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en werken nauw samen met sportartsen, revalidatieartsen, fysiotherapeuten en verschillende sportzaken. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn of u naar de juiste persoon doorverwijzen!

Nieuws

Wij werken voor het aanmeten van orthopedische producten en de controle daarvan uitsluitend op afspraak om drukte te voorkomen!

---------------------------------------------------


Belangrijk !
i.v.m. het coronavirus.

Wij volgen de adviezen van het RIVM.

  • We geven nog meer aandacht aan de handhygiëne dan al gebruikelijk was
  • We schudden tijdelijk geen handen
  • De behandelruimtes, wachtkamer en toiletten worden extra goed schoon gemaakt
  • Wanneer we ons niet goed voelen, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan blijven we thuis
  • Iedereen van ons behandelteam die werkt voelt zich fit

Aanvullende maatregelen

Naast de bekende aangepaste gedragsregels hebben wij als aanvullende maatregelen:

  • Er mogen maximaal 5 personen de winkel betreden
  • Wij houden 1,5 meter afstand
  • Wij hebben intensieve reinigingsvoorschriften geïmplementeerd

Bel een afspraak af als u verkouden bent en /of koorts heeft.

De Jong Schoenservice.

---------------------------------------------------
Nieuw! Stoomreiniger voor alle soorten schoenen. Stoom zorgt ervoor dat het vuil loslaat van leer, suède of nubuck en kan de meeste vlekken verwijderen.

 

Laat u voeten ook eens heerlijk verwennen en verzorgen door een bezoekje aan de Medisch pedicure.

De Medisch pedicure is elke woensdag ochtend en donderdag aanwezig op afspraak!

www.pedicuregroeneveld.nl