top of page

Ons Team.

Het team van de Jong Schoenservice werkt al vele jaren met elkaar samen. Het is hecht team en een mooie mix van leeftijden. We stellen ons even aan u voor:

Ron de Graaff

Ron de Graaff zit al meer dan 33 jaar in het vak. Hij werkt sinds 1990 bij de Jong Schoenservice en heeft in 2003 de Jong Schoenservice van Frans de Jong overgenomen.

Ook is hij gediplomeerd orthopedisch schoentechnicus en gediplomeerd schoenhersteller en is dus allround in het bedrijf. Ook is hij verantwoordelijk voor het beleid en de contracten met verzekeringen.

Mandy Groeneveld- de Graaff

Werkt sinds 2008 bij de zaak en houdt zich vooral bezig met de klanten aan de balie en de telefoon. Verder helpt zij waar nodig. Daarnaast heeft zij de opleiding tot medisch pedicure afgerond en werkt zij anderhalve dag als pedicure. Zo kan de Jong Schoenservice u nog meer service bieden.

Jamie de Graaff

Is mede-eigenaar en orthopedisch schoentechnicus. Hij is sinds 2004 in dienst en is allround, maar houdt zich voornamelijk bezig met orthopedie.

Sandra de Graaff

Sinds Ron in 2003 de zaak van Frans heeft overgenomen is Sandra ook in de zaak komen werken. Zij helpt de klanten aan de balie en de telefoon en verricht ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast verzorgt zij de boekhouding.

Sylvia de Graaff

Zij helpt de klanten aan de balie en de telefoon en verricht ondersteunende werkzaamheden in de productie van steunzolen.

bottom of page