top of page

Schoenreparatie

Ons bedrijf is gestart op 1 april 1933. Sinds die datum is de reparatie van schoenen en laarzen geen bijzaak, maar een uitdaging om met de door ons geselecteerde topmaterialen uw schoenen weer optimaal te herstellen.

Wij zijn tevens in het bezit van het diploma "MEESTER SCHOENMAKER " wat voor u een kwaliteitswaarborg is omdat hier strenge kwaliteitseisen aan worden gesteld door het schoenmakersgilde. Indien gewenst worden uw schoenen gerepareerd met de originele materialen van Greve, van Bommel of van Lier.

Ook voor advies over onderhoud van uw schoenen of aanpassingen (b.v. het oprekken van een te smalle laars) aan uw schoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons terecht voor een ruime collectie onderhoudsmiddelen. Crèmes, veters, inlegzolen, spanners of schoenverf; we hebben het allemaal op voorraad.

Een goede reparatie vraagt zorgvuldigheid, vakmanschap en tijd. Dat betekent dat er voor de meeste reparaties niet kan worden gewacht.
Normaal gesproken kunt u de gerepareerde schoenen na drie werkdagen weer ophalen. 

Als extra service werken wij nu ook samen met de Primera in Overveen aan de Bloemendaalseweg 234. Daar kunt u uw schoenen ook ter reparatie aanbieden en na enkele dagen weer ophalen. 

Sinds augustus 2018 zijn we in het bezit van een stoomreiniger. Stoom zorgt ervoor dat het vuil los laat van leer suéde of nubuck en kan de meeste vlekken verwijderen.

Met andere woorden: wij bieden u een totaalpakket voor het onderhoud van uw schoenen!

logo-van-bommel_edited.png
download (1)_edited.png
logo-vanlier_edited.png
download_edited_edited.png
bottom of page